LEZZET YOLCULUĞU PROGRAMI ÇİVRİL'DE

Show tv de ünlü sanatçı Turgay Başyayla’nın sunumuyla yayınlanan Lezzet Yolculuğu programı bu hafta Çivril’e konuk oldu. Çivril’in yöresel yemeklerini Turgay Başyayla’nın sunumuyla tüm dünyaya tanıtmak için Çivril’e yer verdi. Işıklı mahallesinde yapılan çekimlerde Çivril’li hanımlar Çivril’i en güzel şekilde tanıtmak için en güzel yemekleri yaptılar. Çekimler esnasında Çivril’e hayran kaldığını ve Denizli’nin en güzel ilçesinin Çivril olduğunu dile getiren Başyayla önümüzdeki zamanlarda tekrardan Çivril’e geleceğini söyledi. Çekimlerden sonra belediye de Başkan Güvenî makamında ziyaret ederek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Program önümüzdeki günlerde Show Tv ekranlarında yayınlanacak.

10.02.2017 13:51