Çivril’de “Öğrenci Başarısında Anne-Baba Rolü” adlı Konferans

Çivril Belediyesi tarafından “ Mutlu Aileler ve Sağlıklı Çocuklar Eğitim” adlı konferans düzenlenecek. Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenecek program 05.01.2018 tarihinde Cuma günü saat 20:00’de yapılacak.

Çivril’de “Öğrenci Başarısında Anne-Baba Rolü” adlı Konferans

Denizli’nin Çivril İlçesi eğitime katkı vermeye tüm hızıyla devam ediyor. Çivril Belediyesi , Pamukkale Üniversitesi ile beraber eğitim hizmetleri kapsamında “Mutlu Aileler ve Sağlıklı Çocuklar Eğitim” adlı konferans düzenleyecek. Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan program 05.01.2018 tarihinde Cuma günü saat 20:00’de yapılacak. Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nuran Ceren Güzel’in konuşmacı olarak katılacağı programda Aile İçi İletişim ve Öğrenci başarısında Anne-Baba rolü yanı sıra başarı ve başarısızlık nedir, başarısızlıkta zihinsel nedenler, başarı ve başarısızlık odaklı öğrenciler, sınav ve hayat başarısı, başarı sürecinde aileye öneriler alt başlıklar üzerinde durulacak. Konferansımıza Tüm Halkımız davetlidir.

02.01.2018 14:23