ÇİVRİL'DE RAMAZAN-I ŞERİF

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ilçe halkının Ramazan ayını esenlikle geçirmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

ÇİVRİL'DE RAMAZAN-I ŞERİF

Ramazan ayının toplumsal yaşamda, birlik ve beraberliğin güçlenmesine büyük katkı sağladığını vurgulayan Başkan Güven, "Bu mübarek ayın tüm halkımıza esenlik, birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularını geliştireceğine inanıyoruz ve bir Ramazan ayına daha halkla birlikte ulaşıyor olmaktan son derece mutluyuz" dedi.

'GEREKLİ DENETLEME YAPILIYOR'

Çivril Belediyesi olarak halkın Ramazan ayını esenlikle geçirmesi için çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güven, "Halkımızın Ramazan ayını daha rahat, huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini seferber ettik. Bu kapsamda zabıta ekiplerimiz şikayete bağlı kalmaksızın fırın, gıda ürünleri satışı yapan yerlerin denetlemelerini gerçekleştiriyor. Vatandaşımız 153 Alo Zabıta Hattı'nı arayarak şikayet veya ihtiyaç duydukları hizmetleri talep edebilecektir." diye konuştu.

'HER KESİME ULAŞMAYI PLANLIYOR'

İlçe merkezinde ve 76 mahallesinde Çivril Belediyesi tarafından düzenlenecek  mahalle  iftarlarında 30 gün boyunca her gün bir mahallede vatandaşlarla mütevazı iftarlarıyla lokmalarını paylaşarak orucunu açacağını  söyleyen  Başkan Güven , ''Üç ayların başı Rahmet, ortası günahlardan bağışlanma ve sonu ise cehennemden azad olma ayıdır. Bu toplu iftarlarda Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlarımızla birlikte teneffüs ederken aynı zamanda belediyemiz hakkında talep ve şikâyetlerini de dinleme fırsatı buluyoruz. Ramazanın kaynaştırıcı, paylaştırıcı ve birleştirici ikliminde vatandaşlarımızla birlikte olmak en büyük mutluluğumuz olacaktır." dedi.

16.05.2018 05:35