ÇİVRİL BELEDİYESİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Çivril Belediyesi Ramazan süresince tertip ettiği iftar sofralarını her mahalleye taşımaya devam ediyor.

ÇİVRİL BELEDİYESİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in de katıldığı iftar sofrasının bu kez ki adresleri Çıtak, Kavakköy ve Sarıbeyli Mahalleleri oldu.
Çivril Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçenin her mahallelerinde iftar sofrası kurmaya devam ediyor. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’inde katıldığı iftar sofrasının bu kez ki adresleri Çıtak, Kavakköy ve Sarıbeyli Mahalleleri oldu. Çıtak Pazar yerinde gerçekleştirilen programa mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. İftar saatlerine yakın masalarda yerlerini alan Çıtak Mahallesi sakinleri ezanı heyecanla beklerken okunan ilahiler orucun güzelliğini ruhlarında hissettirdi. Programa AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve beraberindeki heyette katıldı.

30.05.2018 11:10