BAŞKAN GÜVEN’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Çivril Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan ayı iftar yemeği programlarının bu kez ki adresi Gürpınar, Belence ve Çakallar Mahalleleri oldu. Programa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de katıldı.

BAŞKAN GÜVEN’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Çivril Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan ayı iftar yemeği programları her gün ayrı bir mahallede devam ediyor. Belediye tarafından her sene geleneksel hale gelen iftar programının bu kez ki adresi Gürpınar, Belence ve Çakallar Mahalleleri oldu.  Programa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de katıldı.  İftar yemeği öncesi alanları dolduran mahalle sakinleri Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde oruçlarını açtılar. Vatandaşları selamlayan Güven konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak,  "Rahmet, bereket, af, mağfiret yardımlaşma ve paylaşma ayı olan onbir ayın sultanı Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Zengin fakir herkesi bir arada görmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim, Ramazan oruç ayıdır, Kur’an ayıdır. Ramazan ayı birlik ve beraberlik için vesiledir. Bu güzel iftar programında alanı hınca hınç dolduran tüm halkıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

04.06.2018 10:15