İFTAR SOFRALARI DÖRT MAHALLEYE KURULDU

Çivril Belediyesi, Beydilli, Cumalar, Aktaş ve Kavakalanı mahallerinde iftar yemeği verdi. Programa Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Denizli AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Yıldız da katıldı.

İFTAR SOFRALARI DÖRT MAHALLEYE KURULDU

Çivril Belediyesi’nin geleneksel haline gelen iftar programları aralıksız sürüyor. Ramazan ayının başladığı günden itibaren her gün farklı yerlerde verilen iftar yemekleri bu kez Beydilli, Cumalar, Aktaş ve Kavakalanı  mahallelerinde verildi.  Halkın yoğun ilgi gösterdiği programa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Denizli AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Yıldız katıldı. Akşam ezanın okunması ile oruçlarını ilahiler eşliğinde açan mahalle sakinleri Kuran-ı Kerim tilaveti dinledi.  Yemeğin ardından konuşma yapan Güven,  "Ramazan ayının manevi huzurunu bu yıl da hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte iftar sofralarında buluşuyoruz. İnşaallah gönül sofraları birliğimize ve kardeşliğimize vesile olur. Mübarek Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam aleminin selameti için hayırlar getirmesini diliyor, tüm halkımın Ramazan’ını tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu. Programa katılan Güven çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

04.06.2018 10:27