GÖNLÜ BİR SOFRASI BİR ÇİVRİL

Çivril Belediyesi, Ramazan ayında ilçenin mahalle ve köylerinde iftar sofraları kurarak çoğu vatandaşı bir araya getiriyor. Ramazan ayının 20. gününde Gümüşsu ve Yuvaköy Mahalleleri'nde  kurulan iftar sofrasına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'de eşlik ederek mahalle sakinleri ile buluştu.

Çivril Belediyesi bu yıl ki bütün etkinliklerini 'Gönlümüz Bir Soframız Bir' düşüncesi altında hayata geçirdiklerini söyleyen Dr.Gürcan Güven," Birlik ve beraberliğin üst seviyede yaşandığı güzel ilçemizde bu mübarek ayın tüm faziletlerinin en üst seviyede yaşanmasına önem veriyoruz. İftar programlarımızda vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşmak, aynı anda oruç açmanın huzurunu yaşıyoruz." diye konuştu.

#Çivril Belediyesi Basın ve Yayın
#ÇivrilBelediyesiÇalışıyor