ÇİVRİL RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Çivril Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan ayında iftar sofraları kurmaya aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayının 22. günü iftar sofraları Emirhisar, Balçıkhisar ve Kumluk mahallelerine kuruldu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği İftar programlarına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de eşlik etti.

ÇİVRİL RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Çivril Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının Ramazan ayının 22. günkü adresi Emirhisar, Balçıkhisar ve Kumluk Mahalleleri oldu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programa Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de eşlik etti. Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, duaların edildiği programda konuşan Güven, Ramazan ayının verdiği manevi hazzı belirterek, " Amacımız zengin fakir ayrımı yapmadan birbirlerini kaynaştırmak aynı tastan ve kaptan aynı yemekleri yemek." ifadelerini kullandı. Konuşmasında birlik beraberliği de vurgulayan Dr. Gürcan Güven, "Göreve geldiğimizden bu yana iftar sofraları düzenliyoruz. Her gün farklı mahallelerimizde bir araya gelerek var olan birlik ve beraberliğimizi Ramazan ayının verdiği maneviyatla daha da pekiştiriyoruz" dedi. Gürcan Güven, Ramazan ayında düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının bir sonraki durağının Haydan Mahallesi ile inceköy ve Karamanlı mahalle sakinlerine olacağını belirtti.

07.06.2018 12:14