RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları Çivril’in her mahallesinde devam ediyor. Ramazan ayının 23. günü iftar sofraları Haydan, İnceköy ve Karamanlı Mahalelerine kuruldu. Programa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de katıldı.

RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Çivril’de on bir ayın sultanı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda ilçenin her mahallesinde iftar programları düzenleniyor.  Ramazan ayının 23. Günü  sofralar Haydan, İnceköy ve Karamanlı Mahallelerine kuruldu.  Ramazanın manevi havasının hissedildiği halkın yoğun ilgi gösterdiği programa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de katıldı.  Kuran-ı Kerim tilavetinin okunduğu ilahilerin söylendiği programda konuşan Güven, mahalle iftarlarına yoğun ilgi olduğunu belirterek, Mübarek Ramazan ayının bereket ve rahmetini yaşıyoruz. Bir araya gelmek için bir fırsat niteliğinde olan bu güzel günleri her yönü ile değerlendirmeliyiz. Çevremizdeki akraba, komşularımızı görüp gözetmeliyiz, bu ayda ihtiyaç sahiplerine maddi, manevi desteklerimizi sürdürmeliyiz.” şeklinde konuştu.

08.06.2018 12:00