ÇİVRİL’DE YENİ YERLEŞİM ALANI YÜKSELİYOR

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, beraberindeki heyet ile birlikte yukarı mahallede yapımı hızla devam eden 330 konutlu TOKİ İnşaat alanında incelemelerde bulundu.

ÇİVRİL’DE YENİ YERLEŞİM ALANI YÜKSELİYOR

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, beraberindeki heyetle birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı hızla devam eden yukarı mahalledeki 330 konutlu TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Güven, yüklenici firma yetkilileri ile görüşerek projenin gidişatı hakkında bilgi aldı. Güven, bütün daireleri tek tek inceleyerek, konutların son derece kaliteli yapıldığını belirtti. Konutların 109’unun 2+1, 221 tanesinin ise 3+1 olarak tasarlandığını kaydeden Güven, devam eden projenin bitimiyle hem konut sıkıntısını gidermeyi hem de düşük gelirli ailelerin ev sahibi olmasını hedeflediklerini belirtti. Çivril’de TOKİ konutları ile yeni bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini de vurgulayan Güven, Toplamda 330 konut, cami ve iki büfenin yapımının tamamlanması ile ilçeye ayrı bir güzellik katacağını, ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti. Projenin tamamlanmasının ardından ikinci etabın da start alacağı bilgisini verdi.

#ÇivrilBelediyesiÇalışıyor
#ÇivrilBelediyesiBasınveYayın