ÇİVRİL’DE YAZ SPOR OKULLARI HEYECANI

Çivril Belediyesi ile Çivril Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği yaz spor okulları ilk kayıtları başladı. Yaz Kursları 2 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek.

ÇİVRİL’DE YAZ SPOR OKULLARI HEYECANI

Çivril Belediyesi, çocukların ve gençlerin yaz aylarında sporla iç içe olmaları için Çivril Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa her yıl düzenlemiş olduğu  Yaz Spor Okulları  kursları bu yılda devam ediyor  İlk kayıtların başlamış olduğu  yaz kursları 2 Temmuz- 31 Ağustos arasında hizmet verecek. Çocukları ve gençleri sevindirecek bir çok sosyal projeyi hayata geçiren Çivril Belediyesi, yaz spor okulları ile vatandaşlara sağlıklı zinde ve eğlenceli bir tatil dönemi sunacak. Futboldan voleybola, güreşten izcilike kadar 28 branşta uzman öğretmenler tarafından hizmet verilerek kursa katılan gençler ve çocuklar yaz tatillerini en iyi geçirmenin yanında kendi yeteneklerini keşfedecekler. Geleceğin teminatı çocukların boş vakitlerini faydalı geçirmeleri için yaz spor okulu düzenlediklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, sporun çeşitli dallarıyla ilgilenen çocukların ve gençlerin  vücut ve ruh sağlıklarını koruyacaklarını söyledi. Gençlerimizin boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için bu kursları açtıklarını da belirten Güven, "Bugün gençlerimizi ve onlara destek olan ailelerini görünce ne kadar isabetli bir karar aldığımızı görüyoruz “ şeklinde konuştu.

Yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, yüzme, okçuluk, güreş, kort tenis, masa tenisi, izcilik; ilkokul, orta ve lise öğrencileri için Gitar bağlama, resim, ebru, İngilizce, satranç, halk oyunları, güreş, badminton dersleri yetişkinler içinde bilgisayar, ileri Excel, yaşlı bakım, hijyen eğitim, yağlı boya resim kursları verilecek.

20.06.2018 11:00