İMRALLI MAHALLESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Çivril Belediye Başkanlığı’na bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda İmrallı Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmaları tamamlandı.

İMRALLI MAHALLESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Denizli’nin Çivril  ilçesinde yol ve yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Birçok mahallede asfalt, kilit parke taşı gibi birçok çalışmaya imza atan Çivril Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda  İmrallı Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını tamamlandı. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “İmrallı Mahallemizdeki yol çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. İmrallı’da artık toz ve çamur olmayacak. Toplamda 76 mahallemizin yüzde doksanlık bölümünde çalışmalarımızı bitirdik. Altyapı çalışmalarından dolayı geciken birkaç mahallemize de çok yakında başlıyoruz. Sizlerden aldığımız destek ve güçle hizmetlerimiz hız kesmeden devam edeceğiz. İlçemizin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam.” şeklinde konuştu.

07.11.2018 06:23