ÇİVRİL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN YILBAŞI ÖNCESİ DENETİM

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler halkın sağlığı, ve hijyeni için kasap, tatlı ve kuruyemiş satan iş yerlerini denetimden geçirdi.

ÇİVRİL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN YILBAŞI ÖNCESİ DENETİM

Çivril Belediyesi, yılbaşı öncesi alarma geçti. Halkın sağlığı, hijyeni  ve güvenliği için gece gündüz çalışan belediyeye bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren kasap, tatlı ve kuruyemiş satan iş yerlerini  denetledi. İncelemede bulunan ekipler,  ürün satış fiyat etiketleri, hijyen koşulları ve ürünlerin son kullanım tarihlerini kontrol etti. Denetimlerinin amacının ilçede faaliyet gösteren işyerlerinin toplumun sağlığını ve huzurunu etkilemeden yönetmenliklere uygun olarak hizmet vermelerini sağlamak olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın hijyen koşullarına uygun ürünler tüketmesinin sağlamak amacıyla yılbaşı öncesi denetimlerini artırdı. Özellikle kasaplar, tatlıcılar ve kuruyemiş satan iş yerleri sıkı denetimden geçirildi. Zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve hijyeni için denetimlerini sürdürmeye devam edecek.” şeklinde konuştu.

28.12.2018 09:17