GÜRCAN GÜVEN’DEN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİYE HEDİYE

72. Verem Eğitim ve Propaganda Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nde “Verem Hastalığı ve Korunma Yolları” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren Kızılcasöğüt Ortaokulu’ndan İbrahim Şimşek, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i ziyaret etti.

GÜRCAN GÜVEN’DEN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİYE HEDİYE

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü “Verem Hastalığı ve Korunma Yolları” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi. Verem Eğitim ve Propaganda Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmanın resim bölümünde derece elde eden Kızılcasöğüt Ortaokul 8. Sınıf öğrencisi İbrahim Şimşek, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i ziyaret etti. Genç ressamı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Güven, anlamlı bir yarışmada ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek ziyaretimize  gelmesi  bizlere örnek bir neslin yetişiyor olduğunu gösteriyor” dedi.  Daha sonra Şimşek’e satranç takımı ve kitap hediye eden Güven, hayatında başarılar diledi.

11.01.2019 13:53