ÇİVRİL BELEDİYESİ GÜREŞ KULÜBÜNDEN EMNİYETE ZİYARET

Şehit Hilmi Öz güreş turnuvasında şampiyon olan Çivril Belediyesi Güreş Kulübü öğrencileri Çivril Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

ÇİVRİL BELEDİYESİ GÜREŞ KULÜBÜNDEN EMNİYETE ZİYARET

Ege bölgesinde Şehit Hilmi Öz güreş turnuvası düzenlendi. Turnuvada ipi göğüsleyen Çivril Belediyesi Güreş Kulübü öğrencileri Çivril Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Öğrencilere spor hayatlarında başarılar dileyen Çivril Emniyet Müdürü Ferhat Küçükyalım, bu çalışmaların emniyet güçlerine de destek olduğunu bizlerde emniyet mensupları olarak belediyenin yapmış olduğu bu çalışmalara her zaman  destek  vereceklerini söyledi. Bu yapılan çalışmaların gençleri çağın hastalıkları olan uyuşturucu, alkol ve sigaradan kurtarmak  için yapılan güzel çalışmalar olduğunu kaydetti. Güreş antrenörleri de "Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'in  gençlere karşı bu duyarlı tutumu bizleri spora teşvik etmiştir. Bizlerde geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek ve emniyet müdürümüzün dediği gibi gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, milli ve manevi duygularını ön plana çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven'e çok teşekkür ederiz."  şeklinde konuştu.

12.02.2019 13:07