ÇİVRİL BELEDİYESİ'NDEN TURİZM ATAĞI

Çivril Belediyesi, ilçeye turist çekmek için kolları sıvadı.

ÇİVRİL BELEDİYESİ'NDEN TURİZM ATAĞI

Çivril Belediyesi, ilçeyi yerli ve yabancı turistlerin uğrak merkezi konumuna getirmek için çalışma başlattı. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Vatandaşlarımızı Çivril'in eşsiz doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini görmeye davet ediyoruz. Bizlerde ekibimizle birlikte değerlerimizi ortaya çıkarmak, tüm dünyaya tanıtmak için Çivril Turizmi Master Planı'nı hazırlıyoruz. Master planımız inşaallah eylül ayında hazır olacak. Eylül ayında ortaya koyacağımız muhteşem projemizle Dünya ve Türkiye Çivril'den bahsedecek. şeklinde konuştu. Yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası olmak üzere dört kategoride olan proje kısa vadede yerel, bölgesel; orta vadede ulusal; uzun vadede uluslararası alanda Çivril'i dünya arenasında marka haline getirecek.

23.07.2019 05:50