ÇİVRİL'DE SONBAHAR TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR

Çivril Belediyesi sonbahar temizliği kapsamında ilçe sınırları içindeki parkların temizliğini sürdürüyor.

ÇİVRİL'DE  SONBAHAR TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR

Çivril ilçe merkezde belediye ekipleri tarafından yürütülen parkların  temizliği devam ediyor. Çivril Belediyesi'ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri  sonbahar temizliği kapsamında ilçe sınırları içinde çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirdiği mahalle parklarının temizlik ve bakımlarını sürdürüyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,   "Mahallelerimizin daha güzel ve daha temiz bir hal alması vatandaşlarımıza daha nezih ortamlar sunmak adına ekibimizle birlikte çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz." şeklinde konuştu. Vatandaşlar da ekiplerin göstermiş olduğu gayretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

17.10.2019 07:19