ÇİVRİL'DE 2. ETAP TOKİ İHALESİ YAPILIYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli'nin Çivril ilçesinde yapılacak 448 konutluk projenin ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.
HABER MERKEZİ
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli'nin Çivril ilçesinde yeni projenin inşaat hazırlığına başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli'nin Çivril ilçesinde yapılacak olan 448 konut, 2 adet ticaret merkezi, 1 adet camii ve 16 derslik ilköğretim okulunun ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak. Çivril Belediyesi'nin girişimi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak ihale kapsamında alt ve çevre düzenlemesi de yer alacak. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Geçtiğimiz günlerde TOKİ'den ev sahibi olan vatandaşlarımıza anahtarlarını teslim etmenin mutluluğunu yaşamıştık. Girişimlerimiz sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilçemizde yapacağı 448 konut, 2 adet ticaret merkezi, 1 adet camii ve 16 derslik ilköğretim okulunun ihalesini 1 Şubat tarihinde gerçekleştirecek. Şimdiden ilçemize ve sahiplerine hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.
Detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

30.12.2020 10:18