'ÇİVRİL'İ EN İYİ BEN ÇİZERİM' BAŞLIKLI RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Çivril Belediyesi ile Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlemiş olduğu Resim yarışmasının sonuçları belli oldu.

'ÇİVRİL'İ EN İYİ BEN ÇİZERİM' BAŞLIKLI RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI

HABER MERKEZİ
Denizli'nin Çivril ilçesinde kültürel faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Çivril Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Resim yarışmasının sonuçları belli oldu. "Çivril'i En İyi Ben Çizerim" başlığı ile ilki düzenlenen resim yarışmasına İlk-orta öğretim öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. 120'den fazla öğrencinin katıldığı yarışma 2 kategoride yapıldı. Oluşturulan komisyon tarafından değerlendirmeye alınan resimler yaş kategorilerine göre puanlandı. Çivril'in eşsiz güzelliklerinin çizildiği resim yarışmasında 6 resim dereceye girdi. Pandemi döneminde evden çıkmayan öğrencilere sosyal etkinlik olması, yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirmeleri için böyle bir yarışma düzenlediklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde evde kalan çocukların ekran başında geçirdiği zamanı azaltmak, onların resim yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olarak hayal güçlerinin zenginleştirmesi amacı ile düzenlediğimiz resim yarışmasına İlk, Orta ve Lise düzeyinde çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler istedikleri boya tarzı ile Çivril'imizin güzelliklerini çizdiler. Resimlerin hepsi ayrı ayrı birbirinden güzeldi. Katılan tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim." şeklinde konuştu.
"Çivril'i En İyi Ben Çizerim" adlı resim yarışmasına katılan tüm öğrencilere hediyeleri Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından verilecektir.
8-14 yaş aralığı kategorisinde
Birinci Hilal Erdem