EKONOMİ BAKANI ZEYBEKCİ ÇİVRİL’E GELDİ

Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Çivril’de Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKCİ ÇİVRİL’E GELDİ

Bakan Zeybekci, Çivril, Çal, Bekilli ve Baklan Mahalle Muhtarları ile Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda toplantı düzenledi. Toplantı basına kapalı yapılırken Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep'te toplantıya katılmadı.

Bakan Zeybekci toplantıdan sonra parti üyesi Savaş Varlıklar’ın dün vefat eden annesinin cenaze törenine katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Ak Parti Denizli Eski milletvekili Mehmet Yüksel ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep eşlik etti.

06.03.2017 05:21