VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLADI

Çivril Belediyesinin hazırlamış olduğu voleybol turnuvalarına Başkan Güven start verdi.

VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLADI

Her yıl Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen voleybol turnuvalarının startını Başkan Güven verdi. Mahalleler ve kurumlar arası yapılan tunuvalarda 15 takım katılım sağladı. İlk maçı İlçe Tarım spor ve Menteş spor arasında kıyasıya bir mücadele oldu. Maç sonuncunda İlçe Tarım maçı 3-2 kazanrak galip geldi. Başkan Güven konuşmasında "turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ederim. Gençlerimiz ve ilçemiz için her türlü yatırımı ve etkinliği yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda spor kompleksimizi bitirip ilçe stadyumunun bulunmuş olduğu yeri çok daha güzel şekilde sizlerin hizmetine sunacağız."diyerek yeni bir spor kompleksinin de sözü verdi.

14.03.2017 05:15