RAMAZANOĞLU ÇİVRİL MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Milletvekili eski bakan Dr. Sema Ramazanoğlu Çamlık restaurantta Çivril Muhtarlarıyla buluştu

RAMAZANOĞLU ÇİVRİL MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Referanduma günler kala Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak parti ilçe başkanı Mehmet Celep ve Milletvekili Sema Ramazanoğlu Çivril muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştular. Yemekte Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan Ramazanoğlu "bu seçimde muhtarlara çok önemli rol düşüyor. Mahallelerimizi organize edecek olan kişiler muhtarlarımızdır. Onlar devletimizin gözü kulağıdır." diyerek referandumda muhtarların daha çok çalışması gerektiğini ve Çivril'den Evet oyunun büyük farkla çıkacağına inandığını söyledi. Başkan Güven, bu referandumda muhtarlarımızla ve partimizle birlikte çok çalışarak Çivril'den evet oyunun çıkacağını söyleyen başkan Güven "Devletimiz şimdiye kadar çok büyük badireler atlattı. Kimsenin yıkmaya gücü yetmedi bu saatten sonra asla yetemeyecek, yeni sistemle Türkiye'yi çok daha güzel günler bekliyor olacak. Bizler devletimizin ve milletimizin arkasındayız." diyerek sözlerini tamamladı.

27.03.2017 05:47