BAŞKAN GÜVEN ORGANİK TARIM SEMİNERİNE KATILDI

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulunun organik tarım seminerine katıldı.

BAŞKAN GÜVEN ORGANİK TARIM SEMİNERİNE KATILDI

Çivril Belediyesi ve Paü. Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulunun birlikte hazırlamış olduğu Organik tarım semineri düzenlendi. Seminerde genç çiftçilere gelecekte tarımla nasıl planlı bir şekilde üretim yapılababileceği hakkında bilgiler verildi. Seminerde konuşma yapan Başkan Güven "genç çiftçilerimizin her zaman arkasındayız. Bize yeterki projelerle gelin birlikte hayallerinizi gerçekleştirelim. Elimizden gelenin fazlasıyla bile her zaman desteklerimizi esirgemeden yardımcı olamaya hazırız. Sizler bizim yarınlarımızsınız, bütün imkanları sağlamak bizim en büyük görevimizdir."diyerek genç tarımcılara desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğini belirtti.

06.04.2017 06:06