KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çivril Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu “Kutlu Yolda Birlik, Beraberlik Gecemiz” halkımızın yoğun katılımıyla dün akşam Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in de açılış konuşmalarında değindiği ve misafir olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun da konuşmalarında derinlemesine yer verdiği üzere; Hz. Peygamber'i bütün yönleriyle daha iyi tanımayı, tanıtmayı, anlayıp anlatmayı, insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı güncelleştirilerek hayatımıza yansıtmayı, güzel ahlakını davranışlarımızın mihveri ve rehberi yapmayı, toplumda peygamber sevgisini yaymayı, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmeyi, bu vesile ile toplumu din konusunda aydınlatmayı, İslam'ın mesajını, Peygamber'imizi merkeze alarak, yediden yetmişe toplumun her kesimine bilimsel ve anlaşılabilir bir üslup ile ulaştırmayı hedef olarak belirlemiştir. Böyle müstesna bir gecede, İslam dünyası olarak içinde bulunduğumuz bu günlerde sevgiye, saygıya ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Çivril halkı bu gecede sevgiye, saygıya ve beraberliğimize denli sahip çıktığını, büyük bir çoşku ile göstermiştir.

Program sonunda Başkan Dr. Gürcan Güven tarafından, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na çiçekleri takdim edilmiştir.
Tüm Halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

12.04.2017 07:50