EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ'NİN ÇİVRİL ZİYARETİ

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKCİ, Sayın Millet Vekili Cahit ÖZKAN, Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN ve Sayın Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’lerin iştirakleriyle bu gün gerçekleştirilen mitingimiz halkımızın yoğun katılımıyla bayram havasında geçmiştir.

Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN ve Sayın Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven miting öncesi çevre esnafını tek tek ziyaret ederek hatırlarını sormuş, varsa şikayet, öneri ve beğenileri dinlemişlerdir.

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKCİ’nin konuşmalarında değindiği üzere; ülkemizin  gidişatındaki hoşnutsuzluklarını belli eden Avrupa ülkeleri, sergiledikleri tutum ve tavırla dünya hukuk ve siyasi platformunda yakışıksız kalacak davranış ve tavırlara göz yummaktadırlar. Halkımızın sandıkta göstereceği irade ile Avrupa ülkeleri ve yandaşcılarına gereken cevap verecektir. Sayın Bakanımız Halkımızın coşkulu katılımıyla konuşmalarını sürdürmüştür. Sayın bakanımıznda belirttiği gibi irade sandıktadır. Sayın Bakanımız 2018 de Çivril ve Tavas için doğal gaz müjdesinide Çivril mitinginde duyurmuştur.

Tüm halkımıza göstermiş oldukları içten samimi coşkulu katılımları için teşekkür ederiz. Vatan için EVET.

13.04.2017 14:51