Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven Berat Kandili'ni Kutladı

Başkanımız Dr. Gürcan GÜVEN'nin Berat Kandili Kutlama mesajı

Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven Berat Kandili'ni Kutladı

Cihan Peygamberimiz (S.A.V) şöyle buyurur:

“Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim! Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim! Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim!.. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim" (İbn Mâce, Sünen, "İkâmetü's-salât", 191.)
Mevlamız günah yüklerimizden berat etmiş olarak Ramazan-ı şerife girmeyi nasip eylesin.

Sözlerini hatırlatarak başladığı kandil mesajını Başkanımız Dr. Gürcan Güven " Rabbim cümlemizi Cihan'a rahmet için gönderilen Cihan Peygamberimiz (S.A.V) 'in bu duasına nail olan kullarından olmayı nasip etsin. İnşallah ,Berat Kandili'miz bütün İslam alemine sağlık, huzur ve barış getirir. Çivril'li hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyorum. " dedi

09.05.2017 16:26