Hayvan Pazar Alanımız

Hayvan Pazar Alanımızın Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hayvan Pazar Alanımız

Belediyemizin programladığı projelerinden birisi de hayvan pazarımızdır. Hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Bitimiyle ilçemizin konuya ilişkin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak.

Menteş mahallemizde devam etmekte olan pazarımız, 10 bin metrekarelik alana kuruluyor. Pazar alanımızın veterinerlik binası, karantina binası, kafeteryası, otoparkı ve yeşil alanı olacak.

Çalışmalarımızın sürekliliği Allah’ın izniyle kesilmeyecektir.Nasıl ki emeksiz ekmek mümkün olmuyorsa. Projelerimizin yapım süreçleri de sabır gerektirmektedir. Erdemli halkımızın bu yöndeki yeterliliğinden ve mizaçlarının güzelliğinden şüphemiz yoktur. İçersin de bulunduğumuz bu anlar sadece baki kalacak ürünler için geçici bir süreçtir.

16.05.2017 12:02