Yaz Spor Okulları

Çivril Belediyesinin yaz boyunca sunacağı "Yaz Spor Okulları" kayıtlarımız önümüzdeki hafta başlayacaktır. Çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Yaz Spor Okulları kapsamında okçuluk, izcilik, güreş, voleybol, resim, satranç, futbol, yüzme, halk oyunları, kort tenis, masa tenisi, bağlama, keman, gitar,basketbol ve yabancı dil branşlarında eğitim verilecek. Yaz Spor Okulları’na çocuklarını göndermek isteyen vatandaşların başvuruları ise Çivril Belediyesi’nden alınıyor.

Sporun önemine dikkat çeken Dr. Gürcan Güven, "  Toplumumuzun gelişimi gençlerimizle olacaktır. Yaz Spor okullarımız gençlerimizin zihinsel, bedensel ve sosyal katkıda bulunacaktır. Aynı zamanda gençlerimizin hayatlarında karşılaşacakları zorluklara karşı direnç, mücadele ruhunu ve ihtiyacını duyacakları karakter özelliklerini kazanmalarında katkıda bulunacaktır."dedi.

06.06.2017 09:21