Festival Yarışmaları İlanı

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

21. Çivril Uluslararası Elma-Tarım ve Kültür Festivali 8-9-10 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Festivalin 1 günü:

13:00 :Miryakefalon Savaşının 841’ıncı yıl dönümü etkinliği çerçevesinde Halk Kütüphane konferans Salonunda Miryakefalon Savaşı Konulu  Sempozyum yapılacaktır.

17:00 :Mehteran ve halk oyunları eşliğinde Festival açılışı.

18:00 : Çivril'i anlatan ve Çivril'in tarihini yansıtan resim sergisi

21.00 : Efe ve ardından Mustafa Yıldızdoğan Halk Konseri düzenlenecektir.

Festivalin 2 . Günü:

13:00: Çivril'de Meyvecilik ve Tarım konulu sempozyum (İlçe Halk Kütüphanesi Konferans Salonu)

16.00: Atlı Cirit Oyunları Gösterisi. (Yer: İğdir Mahallesi Cirit sahası.)

21.30: SİBEL SAKA Halk Konseri ardından GRUP GRİPİN Halk Konseri düzenlenecektir.

Festivalin 3 . Günü:

10:00: Bisiklet Turu ; Akdağ İzcilik, Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği ile beraber "PEDALLARI DOĞA İÇİN ÇEVİR", projesi kapsamında  Çivril - Işıklı Gölü çevresi 56 Km'lik Bisiklet turu düzenlenecektir.

20:30: Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Gösterisi

22:30: İREM DERİCİ Halk Konseri ve Havai Fişek Gösterisi yapılacaktır.

Festival etkinlikleri kapsamında en iyi elma ve şeftali yetiştiriciliği yarışması düzenlenecektir katılmak isteyenlerin bağlı bulundukları muhtarlıklara isimlerini 23 Ağustos 2017 tarihine kadar yazdırmaları gerekmektedir.

Ayrıca festival boyunca Elma güzeli yarışması, En hızlı çekirdek yeme yarışması, Elmalı Pasta Yarışması, en yavaş bisiklete binme yarışmaları düzenlenecektir. Bu yarışmalara katılmak isteyenlerin isimlerini belediyemizdeki "Beyaz Masa"ya 23 Ağustos 2017 çarşamba gününe kadar yazdırmaları gerekmektedir.

Halkımıza ilanen duyurulur.

18.08.2017 13:40