AHMETÇİK YÜZME HAVUZU 1 TEMMUZ'DA AÇILIYOR.

1 Temmuz tarihi itibariyle açılması planlanan Ahmetçik Yüzme Havuzunda Çivril Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.
Çivril Belediyesi, Ahmetçik Yüzme Havuzunun yeni sezona yetiştirilmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.  Yüzme havuzunun 1 Temmuz itibariyle vatandaşların hizmetine açılması hedefleniyor.
Çivril merkezde yer alan Ahmetçik yüzme havuzunda Çivril Belediyesi ekipleri yoğun bir çalışma başlattı.  1 Temmuz’da açılması planlanan yüzme havuzunda ekipler, bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırarak, özverili bir çalışma gerçekleştiriyor. Havuzun bakım ve onarım işlemleri kapsamında zemin yenileme, su arıtma sistemlerinin güncellenmesi ve genel temizlik işlemleri yapılıyor. Ayrıca ekipler tarafından havuzun etrafındaki dinlenme alanları ve soyunma odaları da modernize edilerek daha konforlu bir hale getiriliyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, havuzun açılış tarihi olan 1 Temmuz’a kadar tüm çalışmaların tamamlanacağını ve vatandaşların memnuniyetini sağlamak için düzenli bakım ve temizlik çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.  Ayrıca, yüzme havuzunda düzenlenecek olan yüzme kursları ve etkinliklerle, özellikle çocukların ve gençlerin spora olan ilgisinin artırılması hedefleniyor.
Yeni sezonda yüzme havuzunun, hem sağlıklı yaşam hem de sosyal etkinlikler açısından ilçede önemli bir rol oynaması bekleniyor.