AKADEMİK YILI AÇILIŞ DERSİNE BAŞKAN VURAL KATILDI

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Ziraat Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nun ‘’2023-2024 Eğitim Öğretim Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Açılış dersine Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural katıldı.
Denizli’nin Çivril ilçesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı Açılış töreni  yapıldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Ziraat Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nun yer aldığı açılış Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Dr. Abdullah Kankaya’nın 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Dersine Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural da katıldı. Açılış törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril ilçe protokolü, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Çivril Atasay Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sami EŞMEN’in açılış konuşmasıyla başlayan törende, Ziraat Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan konuşma gerçekleştirdi.  Çivril’in her öğrencinin rahatlıkla tercih edeceği, tavsiye edeceği ve tercih edilmesi gerektiğine dikkat çeken Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural;  2023-2024 Eğitim Öğretim Akademik Yılı’nın hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Ziraat Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda göreve başlayan ve ataması yapılan öğretim üyeleri için biniş giyme töreni gerçekleştirildi. Daha sonra yeni kurulan ve 2023-2023 Eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini alan Ziraat Fakültesi’nin Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencilerine budama aleti  ve Tarla Bitkileri Bölümü öğrencilerine ise çapa hediye edildi.