AVRUPA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINA ÇİVRİL’DEN 8 SPORCU KATILIYOR

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında dereceye giren Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi Takımı Moldova’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına dualarla uğurlandı.
Moldova’nın başkenti Kişinev’de gerçekleştirilecek olan 2023 Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasına Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi Takımı dualarla uğurlandı. 8 sporcunun katılacağı şampiyonada sporcular, sağ ve sol kolda 15 yaş altı, 18 yaş altı, 21 yaş altı büyükler ve masterler kategorilerinde mücadele edecek. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Moldova’da düzenlenecek Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına katılacak olan sporcu kardeşlerimizi dualarla uğurladık. Sporcularımızın bu turnuvada ülkemizi en başarılı şekilde temsil edeceklerin, şanlı bayrağımızı dalgalandıracaklarına yürekten inanıyor, başarılar diliyorum. şeklinde konuştu.