Son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımı'nın maçı için Çivril Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekran kurdu. - Denizli | Çivril Belediyesi

ÇEYREK FİNAL COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI

Çivril Belediyesi son 16 turunda Avusturya ile karşılan A Milli takımın maçı için Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekran kurdu. Çivrilli futbolseverler, daha önceki maçlarda olduğu gibi milli takım için de  tek yürek oldu. Dev ekranın kurulduğu Cumhuriyet Meydanı’nı hıncahınç dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk Bayrakları ile Milli takıma destek verdi. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Milliler, rakibini Merih Demiral'in golleriyle 2-1 yendi ve çeyrek finale yükseldi. Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte Çivril sokakları renkli görüntülere sahne oldu. Türk bayrağı ve meşaleler ile sokaklara akın eden vatandaşlar, araçlarıyla birlikte konvoy düzenledi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çivril’de de  vatandaşlar çeyrek finali doyasıya kutladı. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya karşı karşıya gelen A milli takımın maçını Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar ile birlikte izledi. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “ Avusturya’yı 2-1 yenerek, çeyrek finale yükseldik.  Çok mutluyuz, gururluyuz.  Çeyrek final coşkusu ve heyecanını hep birlikte yaşadık. Avrupa Şampiyonası’nda Avusturya karşısında galip gelerek, çeyrek finale kalan A Milli Takımımızı gönülden kutluyor, çeyrek finalde  Hollanda ile eşleşen A Milli takımımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.