ÇİVRİL 2.NİLÜFER ŞENLİKLERİNE HAZIRLANIYOR

Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Nilüfer Festivali hazırlıkları başladı.
24-25 Haziran’da Beydilli Nilüfer Parkı’nda düzenlenecek olan festivalde, birbirinden eğlenceli gösteriler, etkinlikler, yarışmalar olacak. 25 Haziran’da Emre Dayıoğlu ve Uğur Gönül konseri, 26 Haziran’da Ece Mumay konseri gerçekleşecek.
Paraşüt gösterilerinden törenlere, halk oyunlarından fotoğraf sergilerine kadar çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Çivril Belediyesi’nin Nilüfer Festivali ilgiyle bekleniyor.
Çivril Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural, çokça etkinliklerin gerçekleşeceği bu festivale dair mesaj verdi. Mesajında “ilçemizde 24-25 Haziranda düzenlenecek olan Çivril 2. Nilüfer Şenliği’nde sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyarız” şeklinde belirtti.