ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ VURAL,ÖZDEMİRCİ PAZARINI ZİYARET ETTİ.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural  pazar esnafını ziyaret etti. Özdemirci Mahallesi’ndeki Pazar yerini ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural hem vatandaşlarla hem de esnafla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Özdemirci Pazar yerini ziyaret eden Başkan Vural,  vatandaşların ve esnafın taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında Özdemirci Mahalle Muhtarı Niyazi Aydın  ve Mahalle Temsilcisi Serkan Ülker hazır bulundu. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Vural,  “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. İlçemizin durumunu belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik.  Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimize hemşehrilerimizin desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Niyazi Vural’a  pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini de dile getirdiler. Esnaflar, Başkan Vural’a kendilerini ziyaret etmesi ve Çivril’de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.