ÇİVRİL BELEDİYESİ, BELEDİYEYE AİT TARLALARA ATA TOHUMU GÖÇA BUĞDAYIN EKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Çivril Belediyesi Park ve Bahçeler Ekipleri, belediyeye ait olan tarlalara ata tohumu goca buğdayın ekimini gerçekleştirdi.
Tarımsal zenginlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için önemli adımlar atan Çivril Belediyesi, 80 dekarlık alana ata tohumu goca buğday ekti. ata tohumu goca buğdaya  sahip çıkan Çivril Belediyesi, tarıma yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde ilçenin Ömerli ve Şenköy mahallelerindeki belediyeye ait tarlalarda, yerli tohum 'Goca buğdayın ekimini gerçekleştirdi. Tarımsal üretime büyük katkı sağlayan projelerini de bir bir gerçekleştrdiklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; tarımsal zenginlikleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak için önemli bir adım atarak yerli tohum goca buğdayı toprakla buluşturduk. Şenköy ve Ömerli Mahalllelerimizdeki belediyemize ait tarlalara Park ve Bahçeler ekiplerimiz  goca buğdayı ekti. Belediyemize ait olan tarlada buğday ekimimizi gerçekleştiriyoruz. Rabbim ektiğimiz ürünleri bereketli bir şekilde bize geri vermeyi nasip eylesin. Şu anda çiftçilerimiz tarlalarına ekim işlemlerini gerçekleştiriyor. İnşallah Mevlam bol yağışlarla bereketli ürünler verir. Çivril için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Şimdiden tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.