Çivril Belediyesi Fen İşleri ekipleri Çatlar, Çarşı ve Hamam Mahallelerinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. - Denizli | Çivril Belediyesi

ÇİVRİL BELEDİYESİ, ÇATLAR, ÇARŞI VE HAMAM MAHALLELERİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Denizli’nin Çivril ilçesinde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belli bir plan çerçevesinde hareket eden Çivril Belediyesi ekipleri, Çatlar, Çarşı ve Hamam Mahallelerini kapsayan 50 bin metre karelik alanda kilit parke döşeme çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Bu bölgede üst yapı çalışmaları tamamlandığında araçların ve yayaların daha rahat seyahat etmeleri sağlanacak. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; Hamam, Çatlar ve Çarşı Mahallerinde yer alan bu bölgemizde uzun yıllardır kaldırım ve yol yapım çalışmaları yapılmamıştı. Bu bölgede doğalgazın geçmesi ile birlikte yollar bozuldu. Bizlerde doğal gaz hattının geçtiği Çarşı, Çatlar ve Hamam Mahallerimizi kapsayan 50 bin karelik alanda çalışmalar gerçekleştirerek, yollarımızı yeniliyoruz. İlçemizi yazın tozundan, kışın çamurundan kurtarmak, ilçemize yeni bir çehre kazandırmak, vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğunu sağlamak için ekibimizle birilikte çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak için elimizden geldiğince gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Mahalle sakinleri, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a teşekkür ederek, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini  dile getirdi.