ÇİVRİL BELEDİYESİ, İĞDİR MAHALLESİ'NDE ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İÇİN YENİ ŞARJ İSTASYONU KURDU

Çivril Belediyesi sayıları giderek artan elektrikli  otomobiller için İğdir Mahallesi'nde bulunan  Çamlık Sosyal Tesislere şarj istasyonu kurdu.
Çivril Belediyesi gelişen teknoloji ile birlikte elektrikli araç kullanım oranının hızlı artması dolayısıyla harekete gecerek, şarj istasyonu kurdu.
İğdir Mahallesi'nde bulunan Çamlık Sosyal Tesislerine kurulan şarj istasyonu faaliyete geçti. % 100 yerli üretim olan Voltrun ile anlaşan Çivril Belediyesi 2 adet şarj istasyonunu İğdir Mahallesi'nde bulunan Çamlık Sosyal Tesislere kurdu.
Son yıllarda ilçede elektrikli araçların sayısının arttığını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural;  yerli ve milli otomobilimiz TOGG artık yollarda trafikte her yerde  Çivril'de elektrikli araçların şarj istasyonu sorunu vardı. Bizde gelişen Çivril'imizde şarj istasyonu eksikliğini tamamladık. Çivril İğdir Mahallemizde Çamlık Sosyal Tesisleri'nde elektrikli şarj istasyonunun kurulumunu sağladık. İnşallah bizde Belediyemize elektrikli bir araç aldığımızda bu şarj istasyonunu kullanırız. Çivril'imize hayırlı uğurlu olsun." Şeklinde konuştu.