ÇİVRİL BELEDİYESİ İKİNCİ SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİ BAŞLADI

ÇİVRİL’DE SİNEMA GÜNLERİ ETKİLİĞİ BÜYÜK İLGİNİN ARDINDAN TEKRAR BAŞLADI
Çivril’de  geçtiğimiz ocak ayında  yapılan ‘Sinema Günleri ’ etkinliği halk tarafından oldukça sevilmişti. Bu büyük ilginin ardından Çivril Belediyesi, ikinci kez Sinema Günleri etkinliğini düzenlemeye karar verdi.
Çivril Belediyesi kış döneminde de düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Çivril Belediyesi ilçede ikinci  sinema günleri etkinliği başlattı.
Her yaş ve kesimden insanı, büyük bir gişe başarısı göstermiş filmlerle buluşturuyor. Çivril Tren Yolu Gar Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çivril'i kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Nasıl ki Çivril'i turizmin merkezi yapma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyorsak, kültürün ve sanatın merkezi yapmak içinde gece gündüz çalışıyoruz. Düzenlediğimiz kültürel ve sanatsal etkinliklerle de adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. İlçemizde ikincisini  gerçekleştirdiğimiz sinema günleri etkinliğiyle de birbirinden kaliteli, eğlenceli filmler gösterimde olacak. Cuma günleri Çocuklara, cumartesi günleri de Vatandaşlar için  gerçekleştireceğimiz bu etkinliğe herkesi bekliyoruz." şeklinde konuştu.