KIZILCASÖĞÜT İLKOKULUNA SIFIR ATIK VE ÇEVRE EĞİTİMİ VERİLDİ.

Kızılcasöğüt ilkokulunda gerçekleşen "Haydi Başlayalım Dünyayı kurtaralım!" projesi kapsamında başlatılan geri dönüşüm kampanyasına  192 öğrenciye Çivril Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çevre mühendisi tarafından  "Çevre bilinci, atıkların kaynağında ayrıştırılması, sıfır artık, Geri Dönüşüm, tehlikeli atıklar ve 14 farklı atık türünün geri dönüşümü gibi konularda eğitim verildi.
Kızılcasöğüt İlkokulun başlatmış olduğu proje kapsamında verilen eğitim sonunda öğrenciler, çevre konusunda bilinçlenerek, çevre sorunlarına karşı duyarlılık göstermeleri, kalıcı davranış şekilleri kazanmalarına katkı sağlanması hedeflenmektedir.
Okullardan gelen taleplere çevre eğitimleri devam etmektedir.