ÇİVRİL BELEDİYESİ’NDEN MINTIKA TEMİZLİĞİ

Çivril Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da belirlenen program dâhilinde yol ve kaldırımlarda detaylı temizlik çalışması yapıyor.
Çivril Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü periyodik olarak sürdürdüğü yol ve kaldırımlarda çöp toplama, ot biçme, taşların temizlenmesi,süpürme, mıntıka temizliği ve konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor.

Belediye Başkanı Niyazi VURAL, mıntıka temizliği projelerinin ilçenin genel estetiği ve vatandaşların yaşam kalitesi üzerinde olumlu etkiler yaratacağını belirtti. Başkan ayrıca, "Temiz bir çevre, sadece görünüş açısından değil, aynı zamanda sağlık açısından da büyük bir öneme sahiptir. Bu çalışmalarımızla hem ilçemizin güzelliklerini ortaya çıkarıyor hem de gelecek nesillerimize daha temiz bir çevre bırakma sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz." dedi.
Mıntıka temizliği kapsamında, belediye ekipleri çöp toplama, yeşil alanların bakımı, kaldırım ve yol temizliği gibi çeşitli faaliyetlerde bulunacak. Vatandaşlar da belediyenin bu çevre dostu adımını olumlu bir şekilde karşılıyor
Belediye ekiplerinin mıntıka temizliği çalışmaları, ilgili bölgelerde sürdürülecek ve düzenli aralıklarla tekrarlanacak. Bu çabaların sonucunda, ilçe sakinlerinin temiz ve ferah bir çevrede daha kaliteli bir yaşam sürmeleri hedefleniyor.