ÇİVRİL BELEDİYESİ'NDEN YEŞİL ALANLARDA HİZMETTE KESİNTİSİZ ÇALIŞMA

Çivril Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri kırsal ve merkez mahallelerde bulunan parkların ve yeşil alanların bakım ve temizlik çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.
  Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı Park ve Bahçeler ekipleri çalışmalarını aralıksız sürüdürüyor. Havaların ısınması ile birlikte  canla başla çalışan ekipler, temizlik ve bakım çalışmalarını çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirdiği mahalle parklarının ve yeşil alanların olduğu yerde gerçekleştiriyor. Halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını ortaklaşa sürdüren ekipler, yeşil alanların sulama işlemlerini, çimlerin biçimini, ağaçların budanması ve peyzaj işlemlerini de devam ediyor.
halkın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “Vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği huzurlu ve yeşil alanlar oluşturmak  için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz belli bir plan dahilinde ilçemizin dört bir yanındaki park ve bahçelerin sulama işlemlerini, çimlerin biçimini, ağaçların budanması ve peyzaj işlemlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca ekiplerimiz parklarda bulunan çocuk oyun gruplarının bakım ve onarımını yapıyor. Amacımız tüm park ve yeşil alanları en iyi şekilde koruyup geliştirmektir.” şeklinde konuştu.
 Vatandaşlarda ekiplerin göstermiş olduğu gayretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Park ve bahçeler ile Temizlik İşleri ekipleri önümüzdeki günlerde de bakım ve yenileme çalışmalarına devam ederek, yeşil alanların en iyi şekilde korunmasını hedefliyor.