Denizli | Çivril Belediyesi,denizli, çivril, miryekefalon, ışıklı gölü, tokalı kanyonu, akdağ tabiat parkı, beycesultan höyüğü, miryokefalon savaşı

Çivril belediyesi, dedeköy camii, serbanşah camii, eumenia, ışıklı antik kenti, bayat camii, akköprü, kavakköy köprüsü

Denizli | Çivril Belediyesi,Çivril,belediye,denizli,Miryekefalon

Hızlı Menü
Çivril Belediyesi
Çivril Belediyesi Ramazan Ayı öncesinde ilçede bulunan camilerde temizlik çalışması yaptı. - Denizli | Çivril Belediyesi
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI...

ÇİVRİL BELEDİYESİ RAMAZAN ÖNCESİ CAMİİLERİ TEMİZLEDİ

ÇİVRİL BELEDİYESİ RAMAZAN ÖNCESİ CAMİİLERİ TEMİZLEDİ

Çivril Belediyesi Ramazan Ayı öncesinde ilçede bulunan camilerde temizlik çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Semih Dere’nin talimatı ile başlayan temizlik çalışmaları kapsamında mahallelerde bulunan camilerin detaylı temizlik çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışma ile camiler hem Ramazan ayına ve Bayrama hazır hale getirildi.
Sevgi Eli ve Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik ekiplerinin, vatandaşların daha temiz ve ferah bir ortamda ibadet edebilmesi amacıyla yaptığı çalışmalar büyük takdir toplarken vatandaşlar, Belediye Başkanı Semih Dere ve temizlik ekiplerine teşekkür etti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çivril Belediyesi yetkilileri, Çivril Belediyesi’nin halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetildiğini vurguladı. Çivril’de bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğine hazır olduklarını kaydeden yetkililer, temizliği ve onarımı yapılan camilerin Çivril halkına hayırlı olmasını diledi.