ÇİVRİL BELEDİYESİ TARAFINDAN BAKIM VE ONARIMI GERÇEKLEŞTİRİLEN YÜZME HAVUZU HİZMETE AÇILDI.

Çivril Belediyesi tarafından bakım ve onarımı gerçekleştirilen yüzme havuzu hizmete açıldı.
Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye ait yüzme havuzu hizmete açıldı. Çivril Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılan havuz Çivrillilerin hizmetine açıldı. Ahmetçik Mesirelik Alanı’nda bulunan yüzme havuzunda 8 ila 15 yaş grubu için ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Belediye havuzunda Hafta içi her gün 10:00 ile 12:00 saatleri arasında alanında uzman eğitmenler tarafından  8 ila 15 yaş gurubuna yüzme kursu veriliyor. Sporculara 2 saatlik seanslarla ilk olarak suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzme teknikleri öğretiliyor. Yüzmenin ilk aşamasını öğrenen öğrencilere daha sonra serbest stil, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stili gibi yüzme sporunun inceliklerinin öğretilmesi amaçlanıyor. Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri bayanlar için serbest yüzme olacak. Bunun yanında Pazartesi,  Perşembe, Cuma ve Pazar günleri erkekler için öğleden sonra serbest yüzme olacak. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Çocuklarımız  bizim geleceğimiz  sevgili çocuklarımız için açtığımız ücretsiz yüzme kursunda, onların mutluluğunu görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Bizler hep yanınızdayız. Büyüklerimizde Ahmetçik Mesirelik Alanında bulunan yüzme havuzunda sıcak havalarda serinleyecekler. Suyun tadını çıkaracaklar. Güzel zaman geçirecekler. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.