ÇİVRİL BELEDİYESİ TARAFINDAN KOÇAK MAHALLESİNE KÖY KAHVEHANESİ YAPILIYOR.

Çivril Belediyesi tarafından Koçak Mahallesine köy kahvehanesi yapılıyor.
Çivril Belediyesi tarafından Koçak Mahallesi’nde yapımına başlanan kahvehanenin inşaat tüm hızıyla sürüyor.
Denizli’nin Çivril ilçesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Koçak Mahallesi’nde yapımına başlanan kahvehanenin inşaatı kesintisiz devam ediyor.  Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri Koçak Mahallesi’nde köy meydanında harap durumda bulunan eski ve harap durumda bulunan  kahvahaneyi yıkarak,  yerine daha güvenli ve daha sağlıklı  kahvehane yapım çalışmalarına başladı. İnşaatı devam hızlı bir şekilde devam eden köy kahvehanesinin kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Konu hakkında açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere;” Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Koçak Mahallemizde eski ve harap durumdaki yapının yerine daha sağlıklı, daha güvenli bir köy kahvehanesi inşa ediyoruz. Artık hemşehrilerimiz, bu köy kahvehanesinin hayata geçmesiyle birlikte daha güvenli, rahat ve sağlıklı  bir ortamda bir araya gelip sohbet edebilecekler. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Koçak Mahallesi sakinleri ise bu projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkürlerini iletti.