ÇİVRİL BELEDİYESİ VE İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ, CUMHURİYETİN 100. YILI İÇİN VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ.

Çivril Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının başlama düdüğünün Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, çaldı.
Denizli’nin Çivril ilçesinde sportif faaliyetler tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Çivril Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi. Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen turnuvanın başlama düdüğünü Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural çaldı. Gruplardan oluşan turnuvanın ilk maçında Pamukkale Üniversitesi ile Hastane-Güvenlik karşı karşıya geldi.  Bu maçta Pamukkale Üniversitesi Hastane-Güvenlik’i 2-0 yendi. Çivril Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada 16 takım mücadele edecek.  Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “Bizim amacımız 7’den 77’ye herkesin spor yapmasını sağlamak. Bunun içinde ilçemizde çeşitli dallarda turnuvalar düzenliyoruz. İnşallah Çivril olarak voleybol, futbol takımlarıyla  bilek güreşi ve minder güreşi yanında farklı spor dallarında da başarıların altına imza atacağız. Çivril Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşeni yapıyoruz. Turnuva boyunca mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.
Çivril B    elediye Başkanı Niyazi Vural turnuvalarda, şampiyonalarda başarıdan başarıya koşan Çivril Belediyesi Minder takımını da ziyaret etti.