ÇİVRİL BELEDİYESİ, YUKARI ÇAPAK MAHALLESİ'NE YENİ DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZAR YERİ İNŞA EDİYOR

Çivril Belediyesi tarafından Yukarı Çapak Mahallesi’ne düğün salonu ve kapalı  pazar yeri yapılıyor.
Denizli’nin Çivril ilçesinde vatandaşlara yönelik hizmetler tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Çivril Belediyesi tarafından Yukarı Çapak Mahallesi’ne düğün salonu ve Pazar yeri yapılıyor.  Çivril Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ekipleri tarafından yapımına başlanan düğün salonu ve Pazar yeri 220 metre kare alan üzerinde bulunuyor.  Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; Yukarı Çapak Mahallemizin yollarını Denizli Büyükşehir Belediyemiz  ile birlikte tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine açmıştık. Yukarı Çapak Mahallemizde Pazar yeri ve düğün salonu büyük bir ihtiyaçtı. Belediye olarak hemşehrilerimizin yaz-kış, sıcaktan ve soğuktan etkilenmeden düğün, sünnet gibi etkinlikleri yapabilmeleri pazar ihtiyaçlarını görmeleri için Yukarı Çapak Mahallemize Pazar yeri ve düğün salonu yapmak için kolları sıvadık. Şuanda inşaatımız devam ediyor. En kısa zamanda da tamamlayacağız. Çivril’imize Yukarı Çapak Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.