Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. Yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çivril’de coşkuyla kutlandı. - Denizli | Çivril Belediyesi

ÇİVRİL’DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Denizli’nin Çivril ilçesinde gerçekleştirilen kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından bando eşliğinde Çivril İlçe stadyumuna yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Ali Çolak, Meclis üyeleri, idari amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 105. yıl coşkusu Çivril İlçe Stadyumunda devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda,  günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çivril Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sadullah Şimşek yaptı. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler ve Gençliği Hitabe ve Gençliğin Ataya cevabı okundu. Halk oyunları gösterisinin ardından çeşitli branşlardaki sporcular gösterilerini sundu. Şevkiye Özel Fen Lisesi öğrencileri Jimnastik, Atabarı Halk Oyunu ve Bayrak Gösterilerini gerçekleştirdi. Programın sonunda Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.