Çivril 30 Ağustos Caddesi’nin yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) tarafından tamamlandı. Çivril Belediyesi kilit parke döşeme çalışmalarında sona geldi.  - Denizli | Çivril Belediyesi

ÇİVRİL'DE ALTI YAPI DA YENİLİK: 30 AĞUSTOS CADDESİ ÜST YAPI VE YAĞMUR SUYU ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Çivril’de üstyapı ve alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. Çivril Belediyesi kilit parke döşeme çalışmalarında son geldi. Çivril’de  DESKİ ekipleri yağışlı havalarda yaşanan su baskınlarını önlemek amacı ile yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladı.  Çalışmalar ile ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Belediye olarak mahallelerde ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet götürerek, yerleşim alanlarının ihtiyaçlarını da bu kapsamda hızlı bir şekilde karşılıyoruz. 30 Ağustos okulunun  da bulunduğu  30 Ağustos Caddesi’nde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızda sona geldik.  Bu cadde yıllardır bakımı yapılmayan kaldırımları düzensiz bir yolumuzdu. İlçemizde devam eden doğal gaz çalışmalarının ardından yolumuz bozuldu. Bu yolumuzda Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğümüz tarafından alt yapı çalışmaları tamamlandı. Şuanda kaldırım ve  yol çalışmalarının sonuna geldik. Yağmur suyu sorununu da ortadan kaldırdık. 30 Ağustos okulumuza burada okuyan değerli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Çivrilli hemşehrilerimize hayırlı  uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.