Çivril Belediyesi, tarım alanlarına ulaşımı kolaylaştırmak için arazi yollarındaki çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.  - Denizli | Çivril Belediyesi

ÇİVRİL'DE ARAZİ YOLLARINI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Denizli’nin Çivril ilçesinde arazi yollarına yönelik çalışmalar devam ediyor.
 Bu kapsamda Çivril Belediyesi ekipleri, ilçede tarım faaliyetlerini desteklemek ve çiftçilerin tarım alanlarına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla arazi yollarındaki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Sahada yapılan çalışmalar kapsamında yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Ayrıca ekiple,  yağışlı havalarda oluşabilecek çamur ve su birikintisinin önüne geçmek için  çalışmalarını yürütüyor.  Konu ile ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “Çiftçilerin ürünlerini daha hızlı ve rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak için arazi yollarının bakım ve onarımına büyük önem veriyoruz. Çiftçimizin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız.”şeklinde konuştu. Çiftçiler, yapılan bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkür etti.
Yolların düzenlenmesiyle vatandaşların tarım arazilerine daha hızlı ve kolay ulaşması bekleniyor.